Xàtiva adjudica el canvi de lluminàries en Albereda i Barri del Carme

L’Ajuntament canviarà 784 lluminàries en la III fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

L’Ajuntament de Xàtiva acaba d’adjudicar el contracte per a la posada en marxa de la tercera fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes. És en aquesta fase on es procedirà a la substitució de lluminàries a les zones de l’Albereda i del Barri del Carme. Només en aquest popular barri de la ciutat es canviaran 114 faroles.

L’empresa adjudicatària ha estat Costera Electricidad, qui va fer una oferta que incloïa el màxim de millores sobre el preu inicial de licitació, per la qual cosa la inversió ascendirà als 178.662 euros. Segons les dades que maneja l’àrea de Serveis Públics, la instal·lació de les noves lluminàries començarà el proper 10 de març i compta amb un termini previst de dos mesos.

cambio-bombillas-2-diaridigital.esAquesta actuació està inclosa dintre del Pla Director d’Inversions Xàtiva Creix. Amb aquesta tercera fase, ja són més de 630.000 euros els què ha invertit l’Ajuntament en la substitució de lluminàries que augmenten els nivells d’il·luminació existents en determinades vies de la ciutat, millorant d’aquesta forma la seguretat vial al casc urbà.

En total seran 784 les unitats les substituïdes, entre espais de connexió per als vianants, voreres i carrers de vianants repartits per tota la ciutat que veuran millorades les instal·lacions de llum. Per a tal fi, la nova lluminària que substituirà a l’existent conté tecnologia retrofit led regulable de 50 i 80 w, en funció de la columna i de l’ample de cada vial.

La relació de carrers on s’actuarà és la següent: Barri del Carme, Avgda. Selgas, Albereda Jaume I, Pl. Bassa, Pl. Espanyoleto, Font dels 25 dolls, Pl. Trinitat, C/ Montcada, Porta St. Francesc, Pl. Alexandre VIè, C/ José Carchano, C/ Peso, C/ Bellver, C/ St. Josep, C/ Carners, C/ St. Gaietà, C/ Forn del Vidre, Illeta St. Miquel, Pl. Mercè, C/ St. Ramón, Glorieta José Espejo, C/ Ventura Pascual, C/ Músic Jaume Fayos, C/ Gonzalo Viñes, C/ Font Trencada, C/ Sants, C/ i Pl. Om, C/ St. Feliu, C/ Pintor Jacomart, C/ St. Miquel, C/ Sariers, C/ Banys de la Moreria, C/ Pintor Tudela, C/ Conseller Bosch i Morata, C/ St. Rafel, C/ St. Roc, Pl. St. Joan i C/ Font St. Joan.

El regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig ha estimat que «som conscients de les peticions dels veïns del barri del Carme. Esperem que aquesta actuació els resulte satisfactòria i també que per al dia de Sant Josep estiga renovada tota la llum en l’Albereda. En acabar la legislatura, haurem intervingut en gairebé en 4.000 faroles amb una inversió superior als 630.000 euros», ha valorat el regidor.

No hay comentarios

Dejar respuesta