Xàtiva acull una sessió del Pla de Dinamització Territorial de les Comarques Centrals dedicada al comerç

El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes treballa en la definició d’un Pla Estratègic del Territori a través de la identificació de projectes estratègics que puguen ser abordats de forma col·laborativa entre tots els municipis i mancomunitats que el conformen. En aquest sentit, el consorci ha definit un Pla de Dinamització Territorial consistent en la celebració de 5 tallers temàtics per identificar les línies d’actuació a desplegar durant els propers anys al voltant dels eixos estratègics d’Indústria, Turisme, Comerç, Innovació i Sostenibilitat i Medi Ambient.

Ahir, tècnics del departament de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva participaren en un dels tallers que se celebra a la localitat de Dénia. El contingut de la sessió va abordar l’elaboració d’un mapa de recursos i capacitats turístiques i la generació d’un model compartit d’oferta turística. Hui dimarts, el saló de plenaris de la Mancomunitat La Costera-Canal acollirà el taller temàtic dedicat al comerç, estant prevista la participació del primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, qui ja va assistir a la sessió dedicada a indústria la passada setmana.

El Pla de Dinamització consisteix en la identificació dels principals reptes de desenvolupament territorial de les Comarques Centrals Valencianes per a la posterior proposta de projectes estratègics que donen respostes eficaces i sostenibles a aquests reptes i puguen ser desplegats des del Consorci.

No hay comentarios

Dejar respuesta