Xàtiva acull una mostra fotogràfica sobre la crisi de refugiats a Europa

En el context del Dia Mundial del Refugiat que se celebra cada 20 de juny, Creu Roja Espanyola acull fins al 29 de juny en la Casa de la Joventut a Xàtiva una mostra fotogràfica sobre la crisi de refugiats a Europa. Els voluntaris de la Institució han organitzat de cara a la cita del 20 de juny una conferència per part de les tècniques Begoña Llop, advocada del servei d’assistència legal i jurídica, de Creu Roja a València, que exposarà el context i la informació bàsica sobre el procediment d’asil. També exposarà Sandra Gabaldón, pedagoga i educadora social, referent del projecte d’aprenentatge de l’idioma i contextualització. Explicarà les diferents àrees d’intervenció social i educativa del programa d’acolliment i integració de persones sol·licitants i beneficiàries de protecció internacional.

L’exposició fotogràfica “Atrapats: Crisi de Refugiats a Europa” es pot contemplar en la Casa de la Joventut fins al 29 de juny. La mostra, composta per 20 imatges, il·lustra la difícil situació de les persones refugiades davant l’actual crisi migratòria i la resposta del Moviment de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja.

Finalment, la conferència sobre l’exposició tindrà lloc demà dimarts 20 de juny a les 17:00 hores en la Casa de la Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta