Xàtiva acull les candidates a falleres majors d’Elda

El proper cap de setmana, de l’1 al 2 de Juliol, tindrà lloc a Xàtiva, les jornades de convivència de les candidates a falleres majors d’Elda.

A les 11:30h, es realitzarà la inauguració de l’estand, «ILUSIÓNATE DE ELDA», amb la presència de les fallers majors de Xàtiva i les autoritats de la ciutat, posteriorment, es procedirà a una visita institucional, per continuar amb una cercavila, pels carrers de la ciutat (moncada, corretgeria, sant Francesc, plaça la bassa, albereda Jaume I).

En finalitzar aquesta cercavila, les candidates de la localitat d’Elda, junt amb les fallers majors de Xàtiva i la seua cort, gaudiran d’un dinar a l’Hotel Murta.

El diumenge, serà el torn dels monuments de la nostra ciutat, qui faran d’ambaixadors, de luxe i mostraran els encants de Xàtiva als fallers d’Elda, que finalitzaran amb una visita a un dels llocs mes emblemàtics de la nostra ciutat, El Castell de Xàtiva.

Ja saps, si aquest cap de setmana, vols conèixer les falles D’elda , no et pots perdre aquests actes, que tenen com a punt de partida, l’Estand ubicat a l’Albereda Jaume I.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − 13 =