Xàtiva acull la 2a jornada provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Bàdminton


Destacada presència xativina amb un total de 15 esportistes.

El dissabte 27 de gener la localitat de Xàtiva va ser l’encarregada d’acollir en les instal·lacions del Pavelló Municipal Francisco Ballester la 2a jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví. Les instal·lacions xativines van reunir un total de 38 esportistes de 6 entitats de la província de València, entre elles l’Escola Esportiva Municipal de Xàtiva representada per sis esportistes i el Club Bàdminton Xàtiva representat per un total de nou jugadors.

La jornada arranque a les 9.00h amb la reunió de delegats i el calfament dels esportistes en pista per a començar a disputar-se les diferents trobades a partir de les 9.30h. Els partits es van iniciar amb la ronda d’individual masculí seguit del femení i després de la finalització d’aquests es van disputar les proves de dobles.

Els esportistes xativins en termes generals van tindre un bon rendiment tenint en compte que hi ha molts nivells de joc entre els 15 representants, però es va aconseguir un 53% de victòries en les proves d’individuals i un 40% en la de dobles, amb el hàndicap que en totes dues proves va haver-hi nombrosos creus entre esportistes del club o l’escola esportiva municipal. Però sens dubte la més important és que tots ells van passar una gran jornada esportiva i els jugadors de la E.D.M pese al poc temps de practica des que es va iniciar el curs lluiten i s’esforcen per obtindre el millor resultat en les trobades amb independència del marcador.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

3a Jornada Autonòmica dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” categoria infantil.

Dissabte que ve 3 de febrer es disputa en la localitat alacantina del Campello la tercera jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria infantil. Fins a aquesta localitat es desplaçaran diversos esportistes del Club Bàdminton Xàtiva, una part d’ells amb l’objectiu de col·locar-se en els primers llocs i un altre amb la vista posada a continuar adquirint experiència en competició, i per damunt de tot divertir-se amb la pràctica esportiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta