Xàtiva acull el pròxim cap de setmana el Máster Nacional Sub-13 y Sub-17 de Bàdminton

El pròxim cap de setmana la localitat de Xàtiva acull una de les proves de caràcter nacional destinada als esportistes de les categories Sub-13 i Sub-17 en la qual es donaran cita 93 esportistes de tota la geografia nacional.

Durant el 24 i 25 de setembre es disputarà en el Pavelló Municipal Francisco Ballester aquest torneig que comptarà amb la presència de diversos esportistes del Club Bàdminton Xàtiva. En la categoria Sub-13 Feliu Terol i Martina Molina seran els encarregats de representar a l’entitat, i en la categoria Sub-17; Andrea Orquín, Marcos Cimas, Jesús Cimas, Sarai Ramón i Ximo Torres. Una nova oportunitat perquè els xativins continuïn sumant punts de cara a la classificació per a la disputa del Campionat d’Espanya de les seves respectives categories.

La jornada del dissabte 24 s’iniciarà a partir de les 9.30h i es disputaran els partits de la fase de grups més la fase final fins a quarts de final, i en la jornada matinal del diumenge 25 es jugaran les semifinals i finals de les diferents categories i proves.

Finalment, convidar als xativins a passar pel pavelló F.Ballester a gaudir d’un gran nivell de bàdminton i de les activitats de AirBadminton i Crossminton que ha preparat el Club Bàdminton Xàtiva per a la jornada del dissabte.

Redacción: Javier Alcázar Tomás.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 2 =