Xàtiva acull aquest cap de setmana la X Fira de l’Automòbil organitzada per ADEXA

«Adexauto» es podrà visitar del divendres 16 al diumenge 18 de juny en l’Albereda i l’Avinguda Selgas amb presència de més d’una trentena de marques

Xàtiva,13 djuny de 2023.- Xàtiva albergarà aquest cap de setmana la X edició de la Fira d’Automoció «Adexauto», organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera. Hui ha estat presentada per l’alcalde en funcions Roger Cerdà i el president de la Secció d’Automoció d’Adexa, Jesús Blázquez.

La Fira es desenvoluparà a l’Albereda Jaume I i l’Avinguda Selgas, i comptarà amb més d’una trentena de marques i una vintena de concessionaris els quals oferiran cotxes nous, KM0, seminous i d’ocasió entre el divendres 16 i el diumenge 18 de juny en horari comercial.

Els concessionaris participants seran: Motor Pacífico Premium, Miferauto, Hyundai Marcos Automoción, Nissan Marcos Automoción, Ford Autos Montalt, Ulsan Motor, Setauto Xàtiva, Grupo Palacios, Auto Blázquez, Talleres Algerpa, Flexi-car, Car Show, Import Wagen, Automóviles Fersán, Sakurauto, Servirapid motos i Motibat motos.

«Hem passat alguns anys de dificultat però sempre hem tractat de mantindre aquesta Fira. Ara la recuperem a l’Albereda durant el mes de juny per aprofitar les magnífiques ofertes que es donaran des dels diferents concessionaris», ha indicat l’alcalde en funcions Roger Cerdà, qui ha destacat que «enguany quasi ens quedem sense lloc i això és un símptoma clar del bon treball que s’està fent des de la secció d’automoció d’Adexa i també del sector de l’automòbil a la nostra ciutat».

Per la seua part, el president de la secció d’automoció d’Adexa Jesús Blázquez ha exposat que «en aquesta edició tindrem el nombre més grans de participants de les últimes edicions, i com a novetat tindrem també exposició de motos i vehicles de dos rodes». Blázquez ha agraït també la presència de totes les marques que assistiran a la Fira, i que «vindran amb les novetats en el món dels vehicles híbrids i eco, aportant eixe punt diferencial».

Durant la darrera Fira d’Automoció, celebrada en el mes de novembre, es van superar les 200 ventes, pel que des de l’organització esperen superar aquesta xifra. «Tenim més marques i més parcel·les, i esperem milers de visites durant aquesta Fira», ha puntualitzat Jesús Blàzquez.

No hay comentarios

Dejar respuesta