Xàtiva acull aquest cap de setmana la 9a Fira de l’Automoció d’ADEXA

Adexauto del 18 al 20 de novembre en horari de 10 a 20 hores. Xàtiva acull aquest cap de setmana la novena fira d’automoció organitzada per ADEXA.

Adexauto s’estendrà des de l’Albereda Jaume I, a l’alçada de Paco Garcia, fins on es troba ubicat el restaurant El Puerto de Graná, ja en l’Avinguda Selgas. Per aquest motiu, l’Albereda Jaume I es troba tallada al trànsit.

En aquesta edició participaran un total de 18 marques i concessionaris d’ocasió, els quals exposaran els seus vehicles. Participaran Toyota, Citroën, Audi, Honda, Hyundai Marcos Automoción, Seat Ssangyong, Mitsubishi, Nissan, Volkswagen, Volkswagen Vehículos Comerciales, Jeep, Fiat, Ford Valsur Car, Alfa Romeo, Peugeot, Cupra, Ford, Ulsan Motor, Skoda, Das Welt Auto, Auto Blázquez, Autodisa Selección, GP Automoción, Algerpa Ocasión, Carshow.es i Ginestar amb Renault i Dacia.

La Fira Adexauto estarà oberta en horari de 10 a 20 hores, i segons l’afluència de públic els expositors determinaran la idoneïtat d’aturar l’activitat a migdia (de 14:30 a 16:30h). El diumenge 20 de novembre es produirà el desmuntatge de la Fira a partir de les 18 o les 19 hores, en funció de la concurrència de públic durant la vesprada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 4 =