Xàtiva activa el dispositiu especial d’acollida a persones sense sostre davant l’episodi d’alerta meteorològica

Se sol·licita la col·laboració ciutadana per a identificar persones en aquesta situació i contactar amb Benestar Social o amb la Policia Local

Xàtiva,24 de maig de 2023.- El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha activat el dispositiu especial d’acollida a persones sense sostre al Punt Social del carrer Engai davant l’episodi d’alerta meteorològica per condicions climatològiques adverses que s’està produint.

L’Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania per a, en cas de detectar a persones en aquesta situació, contacten telefònicament amb Benestar Social o amb la Policia Local de Xàtiva a través dels telèfons 96 228 98 54 96 204 98 99 per poder realitzar l’atenció pertinent.

Aquest dispositiu s’activa en casos puntuals de necessitat com ara onades de fred durant l’hivern o situacions climatològiques desfavorables com l’actual. El Punt Social del Carrer Engai és un espai d’habitatge concebut com a servei temporal i compartit per a persones en risc d’exclusió. Compta amb dos lavabos complets, un saló menjador, una cuina i dos dormitoris amb capacitat de fins a 12 persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno + once =