Xàtiva acollirà unes jornades de transparència local

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València, ha organitat per al proper dia 14 de juliol la Jornada ‘Reptes per una cultura Go: Transparència local’.

La trobada, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Xàtiva entre les 18.00 i 20.30h, pretén tractar qüestions relacionades amb les polítiques de Govern Obert que defineixen un nou marc d’innovació social i democràtica i tenen com a fi primera i última l’apoderament de la ciutadania perquè aconseguisca el poder real de conèixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que li afecten i interessen. En aquest sentit, el valor públic que aporten constitueix un element essencial per a la construcció d’una nova manera d’entendre la democràcia, el govern i l’Administració.

El Govern Obert s’articula a través dels pilars de la transparència, la participació i la rendició de comptes. En aquest context, la transparència constitueix la base per a conèixer l’abast del desplegament de les polítiques públiques. No solament es tracta de complir lleis autonòmiques o estatals sinó, sobretot, de permetre que l’opinió pública es forme a partir de l’accés a una informació veraç, accessible i disponible en temps real.

Aquesta  jornada està dirigida a polítics i tècnics a més d’estudiants, associacions i públic en general i és necessari inscriure’s.

Més informació i inscripció: http://projeccio.uv.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 3 =