Xàtiva acollirà unes Jornades Comarcals de Participació Ciutadana

La ciutat acollirà la Jornada comarcal «Si participes, tu decideixes» organitzada per la Diputació de València, unes jornades comarcals que s’estan desenvolupant a les diferents comarques de la província de València i que han estat creades per a sensibilitzar a la població sobre la participació, des d’una perspectiva de drets, i millorar el coneixement de les persones participants dels diferents espais públics del municipi, generant la motivació cap a la participació.

Es duran a terme aquest dissabte a la Casa de Cultura de Xàtiva, de 10:00h a 14:30h. Per tal de visibilitzar experiències ciutadanes de la comarca, s’organitzarà una taula d’experiències amb diferents entitats cíviques nascudes a la comarca com són la Plataforma de Pensionistes Xàtiva-La Costera i la Coordinadora Feminista.

Per al regidor de Participació Ciutadana, Miquel Alcocel, «iniciatives d’aquest tipus són molt bé rebudes a la nostra ciutat. Hem de facilitar espais on la ciutadania puga transmetre el què és fa en temes de participació a més d’adquirir nous coneixements». A més, Alcocel afirma que «considerem imprescindible la implicació dels diferents nivells de l’administració pública en el foment de la participació ciutadana». Per últim el regidor vol «agrair a la Diputació de València que haja decidit que Xàtiva fora el municipi escollit per a la comarca de la Costera, demostrant així que som ciutat referent de polítiques de participació ciutadana».

No hay comentarios

Dejar respuesta