Xàtiva aborda el futur de la mobilitat urbana en una jornada de treball que es celebrarà hui

Dintre del procés de participació amb què estan duent-se els treballs previs a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Xàtiva (PMUS), aquesta vesprada tindrà lloc el Taller de Futur “Xàtiva camina “, organitzat per la Regidoria de Mobilitat, àrea delegada en el tinent d’alcalde Miquel Lorente. El taller se desenvoluparà de 16,00 a 20,30 h, al saló de plenaris de l’Ajuntament.

L’objectiu de la dinàmica és obtenir l’opinió de distints representants de la ciutadania sobre el futur de Xàtiva en relació a la mobilitat, així com a possibles propostes d’actuació que els assistents puguen suggerir.

Aquesta jornada de treball es desenvoluparà basant-se en una metodologia elaborada a través de diversos programes de la Unió Europea sota la iniciativa Innovació.

D’altra banda, la Regidoria de Mobilitat informa que ja està operatiu el Portal de la Mobilitat de Xàtiva pmusxativa.com on es poden consultar les activitats i novetats relacionades amb el PMUS i omplir un curt qüestionari d’un minut sobre hàbits de mobilitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − 2 =