Xateba renova la seua junta

Xateba, associació per la Igualtat i contra la Violència de Gènere, ha celebrat recentment la seua assemblea anual ordinària on va destacar l’aprovació, per unanimitat, de la nova Junta.

El perfil d’aquest nou grup de dones combina l’experiència a l’associació amb la responsabilitat en diferents àmbits professionals i de formació feminista. Són les dones encarregades d’executar el programa d’activitats que es van presentar a l’assemblea i que va estar aprovat por unanimitat, apunten des del col·lectiu.

presidenta-xateba-diaridigital.esLa presidenta eixint, Fina Garcia, va realitzar una valoració sobre els quasi nou anys que ha desenvolupat aquest càrrec. Una valoració “positiva” pel que fa a la consolidació del projecte col·lectiu de Xateba. A més, va destacar l’increment del nombre de sòcies, passant de 94 a 141, l’organització de grups de treball, com a espais de participació social i el principi de transversalitat que s’ha aplicat al sí de l’associació.

Seguidament, la nova presidenta, Jero García León, va destacar els objectius que guiaran la seua coordinació: major protagonisme de les sòcies i aplicació dels valors feministes a totes les accions que desenvolupe Xateba.

Jero Garcia León, aporta al projecte de Xateba, a més de la seua experiència dintre de l’associació, un gran bagatge professional en el desenvolupament de programes per la igualtat i contra la violència de gènere, comenten des de l’associació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + diecisiete =