Xateba lamenta que s’ignoren les seues al·legacions a les ordenances fiscals

XATEBA –Associació per la Igualtat i contra la Violència de gènere-va creure convenient aportar alguns suggeriments durant el termini d’al·legacions a les ordenances fiscals de Xàtiva.

Per exemple, es proposava que les dones víctimes de violència masclista degudament acreditades o que anaren responsables de famílies monoparentals pogueren beneficiar-se de determinades bonificacions a l’hora d’utilitzar les instal·lacions esportives. O que s’establira que aquestes no podrien albergar actes que atemptaren contra la dignitat de les dones. Així mateix se suggeria que les exempcions s’aplicaren a dones en aquesta situació a l’hora de pagar les taxes de les proves selectives convocades per l’Ajuntament.

Aquestes al·legacions, lamenten, van ser presentades dins del termini i en la forma escaient en l’Ajuntament de Xàtiva, però encara que els Pressupostos i les Ordenances van ser aprovades ja fa un mes, no s’ha rebut resposta alguna, ni afirmativa ni denegatòria sobre les propostes presentades.

XATEBA creu que no és una bona pràctica ignorar les al·legacions presentades ja que mereixen en tot cas, una resposta, igual que les que qualsevol altra entitat que manifeste el seu desig de col·laborar i millorar la convivència ciutadana. I menys en un Ajuntament democràtic que creu en les persones. Constitueix una evident falta de respecte davant el dret de la ciutadania de manifestar la seua opinió que pot ser o no admesa, però que exigeix sempre resposta d’una Administració permeable davant l’opinió de la gent, tal i com apunten.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × dos =