Veïns del mercat denuncien la invasió de la via pública per part dels locals d’oci

Un grup de veïns de la zona del Mercat de Xàtiva ha denunciat la invasió de la via pública que estan patint per part dels locals d’oci així com el problema que suposa per al seu descans el soroll a més de ls brutícia i el mal comportament d’alguns clients.

Segons ha explicat una d’aquestes veïnes a DiariDigital.es, “malgrat que aquesta zona haja sigut declarada com a zona ZAS i existeixen ordenances per tal de regular les terrasses els locals d’oci estan invadint la nostra vida particular a més d’estar degradant el patrimoni”.

FIRMESDe fet, “hem recollit signatures per protestar davant de l’Ajuntament i disposem d’informes mèdics però des del Consistori segueixen donant llicències de bar que en realitat són llicències encobertes de pub i no es realitzen les medicions oportunes quan el local té activitat”.

En aquest sentit, aquesta veïna explica que “han proliferat locals que no són pubs però fan la funció de pubs”. A més, “Els locals trauen més taules i cadires de les que tenen autoritzades i les fiquen en zones de pas impedint el trànsit a persones majors i a gent amb carros de xiquets afectant també al comerç”.

pafetos-calle-las-tiendas2-diaridigital.esAltre dels temes que preocupa a aquest grup de veïns és “la brutícia del carrer i el fet de que es faça “botellón” a la via pública”.

Davant aquesta problemàtica, “l’Ajuntament passa de nosaltres i ens diu que els joves tenen dret a divertir-se però nosaltres, a què tenim dret?. Quan estaven en l’oposició criticaven el que estan fent ara”, sentencia aquesta veïna.

Així doncs, “volem mesures contundents ja que s’està despoblant el casc antic degut a tota aquesta marabunta”. I és que, “a més del cap de setmana, que comença dijous, els diumenges tornen a programar festes amb batukades, grups de música… quan per la nit no hem dormit. Volem  que ens diguen quan podem descansar i quan podem fer les nostres tasques particulars”.

Finalment, han lamentat que “en moltes ocasions hem de soportar que s’ens falte el respecte i malgrat que els policies ens ajuden en tot el que poden tenen les mans lligades”.

1 Comentario

  1. Hareis que la vida aqui sea imposible. Los negocios cerraran y la gente se ira. Por que no encontrarán donde trabajar. Mas ideas para fomentar trabajo y menos ideas para joder a los negocios.

Dejar respuesta

cinco × 5 =