El Vicent Rius de Canals comptarà amb un aula pilot per a xiquets de dos anys

La Conselleria d´Educació ha anunciat  l’obertura per al  proper curs escolar  d’entre 30 i 35 noves aules pilot per a  escolaritzar  en col.legis públics a xiquets de dos anys.  Un dels col.legis que es van  interessar  en poder assolir  una d´estes aules fou el Vicente Rius de Canals. A falta de que hui es tanque de manera definitiva la llista, aquest centre educatiu, junt a altres de la província de València, han obtés el vist i plau de la Conselleria.

 El regidor de l’àrea, Ricardo Requena, es mostrava “ satisfet de la decisió de la Conselleria ‘haver atorgat al Vicente Rius una aula de dos anys que era una petició feta des del mateix centre educatiu i on en la darrera reunió amb el conseller Marzà ens vam encarregar de recordar i recolzar, donant-li l’adient suport que ara ja ha tingut resposta possitiva “. Per la seua banda, l´alcalde de Canals, Joan Carles Pèrez, també es mostrava «content per la decisió de la Conselleria»  i ha reconegut que “ el conseller Marzà està cumplint amb el que es va comprometre amb el nostre poble”.

Finalment, des del col.legi Vicente Rius de Canals, també mostraven la seua  alegria. «Ara cal esperar més bones notícies, ja que la Conselleria també es va comprometre en dur a terme millores en este mateix centre educatiu, com l´adequació i millora de l’actual menjador i la construcció d´un gimnàs. Ambdós projectes sembla, segons fonts municipals, podrien veure el llum bastant prompte».

 

No hay comentarios

Dejar respuesta