Vera Langa i Suñer, Fallera Major Infantil de Xàtiva 2024 viu amb sentiment la seua presentació

En la vesprada de diumenge, un gran nombre de veïns i veïnes, familiars, amics i representants del col·lectiu faller de Xàtiva acompanyaren, a Vera Langa i Suñer , durant l’acte de la seua exaltació com a Falleres Majors Infantil de Xàtiva, celebrat al Gran Teatre de la ciutat.

L’alcalde i president Nat de la Junta Local Fallera, va proclamar a Vera Langa i Suñer com a Fallera Major Infantil per a l’any 2023 i tot seguit va imposar la banda i la insígnia que l’acredita. El moment de l’exaltació de la màxima representant fallera va ser màgic, ple d’esplendor i va ser seguit amb atenció pel nombrós públic congregat en el Gran Teatre. A partir d’aquest precís instant començava per a Vera un exercici faller replet de sorpreses.

La Cort d’Honor també tingueren un especial protagonisme, Naroa Ansio i RicartLeire Carralero i GarcíaLara Poveda i PardoJúlia Arriaga i Duet. Així com els acompanyants infantils,  Eric Guerrero i OrtegaÁngel Ciscar i ClimentPau Serrano i NavarroPablo Camarasa i BolinchesBorja Gil i Pérez. Tots ells segur que viuran amb intensitat al costat de Vera les festes josefinas.

A més a més passaren per l’escenari les 19 comissions de la ciutat de Xàtiva i les falles i festers convidats al esdeveniment; el Bandera Infantil, Yago Centeno i Giménez, el Cuiros infantil, Pablo Centeno i Giménez, i la Festera de Gràcia Infantil de Canals, Elsa Barbera i Ribelles, a més de la Dama d’Honor de la Bellesa del Foc Infantil d’Alacant Ana Navarrete i Cano. També contarem amb la presència dels Falleres Majors de municipis com Segorb, Sagunt,Elda, Torrent, Gandia, Borriana, Dénia , i els Vendimiadors Infantils Lluc Martínez Vázquez i Javier López i López.

La Nova Junta està fent innovacions en els actes i ha eliminat el paper del mantenidor en les presentacions. L’acompanyant de la Fallera Major Infantil, Eric Guerrero, li va dedicar unes paraules molt emotives a Vera.

La presentadora de l’exaltació de Vera Langa com a Fallera Major de Xàtiva va ser Carmen Pavia i Solves.

L’himne oficial de la Comunitat Valenciana, interpretat pel tenor xativí Ignacio Giner va tancar aquest acte emotiu i replet de sensacions inèdites. A partir d’aquest moment, comença el compte enrere per a l’inici de la festa fallera a Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta