Veïns de la Font decidiran on invertir 65.000 euros del pressupost municipal

Amb l’objectiu d’apropar als ciutadans la presa de decisions i escoltar les seues propostes, l’Ajuntament de La Font de la Figuera acaba de presentar #LaFontParticipa, el projecte que convida als veïns a decidir en què volen que inverteixca l’Ajuntament 65.000 euros.

Amb l’inici de la fase de recollida de propostes, ja activa a la web www.participa.lafontdelafiguera.net fins dilluns 22 de maig a les 14.00 hores, l’Ajuntament valorarà cadascuna d’elles per després exposar les propostes definitives, les quals són susceptibles de ser votades pels veïns fins al 2 de juny. D’aquesta manera decidiran quina o quines d’elles es duran a terme.

El regidor de Participació Ciutadana, Mariano Ferriz, valora «la importància d’escoltar les propostes de la Font de la Figuera i el fet de decidir en conjunt el poble que volem tenir». La proposta, que ja ha aconseguit gran difusió en xarxes socials, s’espera que siga un èxit de participació, per això, des del consistori s’anima a que corre la veu i que s’aprofite l’oportunitat de plantejar idees.

L’Alcalde, Vicent Muñoz, també coincideix amb el regidor a l’afirmar que aquesta incipient iniciativa (mai abans plantejada des de l’Ajuntament) ha causat sensació a la ciutadania en temps rècord. De fet, en menys de 8 hores des de l’activació de la fase de propostes, ja s’han rebut una dotzena d’idees de millora.

En aquest projecte podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, a més, les propostes que exposen han de ser inversions de qualsevol àmbit de competència municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta