València acull aquest cap de setmana la tradicional Fira de les comarques

Aquest cap de setmana, del 23 al 25 de juny, se celebra a la plaça de Toros de València la tradicional Fira dels Comarques, la que és coneguda com la gran festa del turisme.

Allí es podrà descobrir tota l’oferta turística de les comarques valencianes, gastronomia, turisme actiu, cultura i molt més. Hi haurà actuacions de música en directe, showcooking i ludoteca pels més petits; activitats nàutiques, com paddle surf; escalada en un rocòdrom, i fins i tot visites virtuals amb ajuda de dispositius òptics de realitat augmentada. Les comarques valencianes convidaran al turista a conèixer el seu territori projectant-ho sota el prisma estratègic de València Turisme: ‘Our land for you’, el lema triat pel Patronat de Turisme en 2017 per transmetre l’essència de el ‘living’ valencià.

El projecte ‘La Diputació a les Comarques’ estarà present en la Fira turística amb l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’, una mostra itinerant amb els tresors artístics de la institució provincial. L’accés a la Fira dels Comarques és gratuït i el visitant podrà recórrer les casetes amb propostes turístiques de tot el territori valencià.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − 2 =