Una xiqueta d’onze mesos és atacada per un gos a Xàtiva

  • Una xiqueta d’onze mesos es troba ingressada a l’Hospital La Fe després de ser atacada un gos a Xàtiva
  • La menor es trobava en una terrassa amb la seua família, quan l’animal la va atacar sorprenentment
  • El pare i l’avi de la xiqueta, que van intentar deslliurar-la del gos, presenten ferides a les mans


Una xiqueta de onze mesos es troba ingressada a l’Hospital La Fe de València després de ser atacada per un gos quan passejava amb els seus pares i part de la seua família per l’esplanada del poliesportiu Les Pereres a Xàtiva.

Els fets van ocórrer al voltant de les 9.30 hores, de ahir diumenge, quan la Sala 091 va rebre una trucada que avisava que un gos havia mossegat a una xiqueta xicoteta en la localitat valenciana, segons ha informat a Europa Press la Policia Nacional.

Fins a la terrassa del bar van acudir diversos agents de la Policia Nacional i la Policia Local de Xàtiva. Pel que sembla, l’animal –de raça bull terrier– es trobava en la mateixa terrassa al costat del seu propietari solt i sense morrió, quan es va escapar i va atacar sorprenentment a la menor.

La víctima va ser traslladada de seguida a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva perquè fos atesa de les seues ferides. Donada la gravetat de les lesions, els sanitaris van decidir portar a la xiqueta a l’Hospital La Fe

La xiqueta d’onze mesos presenta mossegades en la zona de el abductor que no revisten gravetat. No obstant això, la menor es troba ingressada a l’Hospital La Fe de València, han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat Universal. A més, el pare i l’avi de la xiqueta presenten ferides a les mans, produïdes quan intentaven separar al ca i a la víctima. Testimonis presencials comenten que va ser el conserge del poliesportiu Les Pereres qui va aconseguir soltar-lo.

La Policia Nacional ha obert una investigació per a esclarir els fets.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + cinco =