Una victòria més del GastroBar club de bàsquet Anna

Els de Nico Taló s’imposen al Tavernes Blanques amb un primer quart irresistible

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) manté el seu gran moment de forma i continua prolongant la seua ratxa de victòries. Els de la Canal de Navarrés es van imposar el passat cap de setmana al CB Tavernes Blanques C per 54-77. Va ser un partit tranquil per als de Nico Taló després de distanciar-se en el marcador en un primer quart imparable en atac en el qual van anotar 27 punts.

Ara, l’equip afronta una jornada de descans que aprofitarà per a recarregar les piles i agafar aire de cara a la segona volta de la competició.

Per part seua, el Canut Boluda – CB Anna (júnior) va superar al CB Foguera Canals per 57-45 en un partit intersetmanal molt igualat que es va decantar per la bona faena defensiva dels anneros.

També va guanyar el Visasol – CB Anna (cadet) per 65-34 al CB Genovés. Gran partit en defensa i atac de l’equip que va demostrant solidesa malgrat tindre moltes baixes (Darío, Jose G., Mateo i Jose R.).

En categoria infantil, l’Alejandro Ves – CB Anna va tornar a guanyar amb claredat (55-14) a l’EB L’Olleria gràcies a un enorme treball defensiu i a les ràpides transicions en atac.

En categories de base, el Congelados Ángela – CB Anna (Aleví) va perdre davant el CB Algemesí per un ajustat 44-49. El Itele-C – CB Anna (Benjamí) va guanyar amb un ampli marge (62-35) al CD Sant Pere Moixent. Finalment, el Cocinar-t – CB Anna va superar al CB Alginet per 40-25 deixant patent la seua constant progressió.