Una persona morta en un accident múltiple a la CV-60 al terme de Castelló de Rugat

El Consorci ha intervingut a les 13:44 h a l’accident a la CV-60 km 14 a l’altura de Castelló de Rugat, on han xocat tres vehicles, un camió, una furgoneta i un altre vehicle que hi transportava un grup electrogen. 

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L’equip mèdic del SAMU ha confirmat la defunció d’un home de 27 anys. Altres tres homes ferits a causa de l’accident han estat assistits pels serveis mèdics desplaçats. Tots han estat traslladats a l’hospital Francesc de Borja de Gandia. Un home, de 43 anys, presentava ferida incisa en una cama. Un altre home, de 37 anys, contusions. El tercer, un home, de 23 anys, ferida incisa en un braç.

Dues dotacions de bombers dels parcs d’Ontinyent i Xàtiva -a més de sergents d’Alzira i Gandia- han acudit al lloc dels fets, excarcerant a diverses persones dels vehicles. Les fonts consultades confirmen que, almenys, s’han vist implicats els conductors de tres vehicles i en dos d’ells hi havia persones atrapades.Els treballs han finalitzat prop de les 16 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta