Una mitjana de 310 xiquetes i xiquets participen a l’escola d’estiu de Xàtiva

Els menuts han realitzat durant cinc setmanes activitats esportives i lúdiques amb la col·laboració de clubs locals

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la primera tinent d’alcalde i regidora d’Educació Amor Amorós, el regidor d’Esports Vicent Lluch i la regidora de Joventut Lena Baraza han visitat aquest dimarts l’escola d’estiu que finalitza aquesta setmana i que se celebra al poliesportiu Les Pereres i al col·legi Gozalbes Vera, amb una participació que s’ha incrementat en un 12,7% respecte a la del passat any 2022.

Una mitjana de 310 xiquetes i xiquets han participat setmanalment de l’escoleta d’estiu, que s’ha dividit en dos espais: el col·legi Gozalbes Vera (de 2 a 12 anys) amb una mitjana de 116 xiquetes i xiquets; i el poliesportiu Les Pereres per als menuts i joves de 3 a 16 anys, amb una mitjana de 193 participants. La setmana amb major afluència va estar la segona, amb 400 xiquetes i xiquetes.

En aquesta escoleta estival, tant els menuts com els joves han pogut gaudir de diverses activitats tant lúdiques (experiments, teatre, jocs d’aigua, etc.) com esportives (jocs tradicionals, esports d’equip…), a més de fer ús de les piscines municipals de la Murta i de Les Pereres. Cal destacar que també ha col·laborat en l’elaboració d’activitats alguns clubs esportius locals com ara el Club Escacs Xàtiva, el club de futbol Ciutat de Xàtiva, el Club Natació Xàtiva o el Club Atletisme Xàtiva.

L’escola d’estiu municipal ha comptat també amb servei opcional de bus, acollida i menjador escolar per tal de facilitar la conciliació familiar, i a tots els xiquets i xiquetes participants se’ls ha obsequiat amb una motxilla.

No hay comentarios

Dejar respuesta