Una jugadora de Manuel al campionat d’espanya de bàsquet

Els dies 3, 4, 5 i 6 de gener d’aquest 2017 a la ciutat de Huelva es va disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria cadet i infantil. En la cadet femenina, participava una jugadora que, malgrat ser cadet de primer any va acabar formant part de la llista de 12 jugadores que representaven a la Comunitat Valenciana. Es tracta de Paula Giner, jugadora nascuda a Manuel, que va tindre els sues inicis en el mon de la cistella en el club del seu poble, el C.B. Manuel i que després va passar al C.B. Genovés on va ser integrant dels equips en categoria benjamí i aleví, per a després, ja en cistella gran, en categoria infantil passar a l’equip de la capital del Túria, A.D. El Pilar. Durant la seua trajectòria esportiva, Paula també ha format part del programa de la federació Espanyola, a l’igual que ha format part de les seleccions aleví i infantil.

Aquest principi d’any ha disputat amb la selecció cadet femenina el Campionat d’Espanya de
Seleccions jugat a Huelva, on l’equip ha aconseguit salvar la categoria especial la qual cosa li
suposarà jugar amb les millors seleccions de l’estat la propera temporada.
Una experiència mes per a una jugadora que malgrat la seua curta edat ja porta varis campionats d’Espanya i altres de clubs.

Des del C.B. Genovés es vol felicitar a Paula pel seu paper en aquest campionat i perquè amb ella, una part menuda del nostre club ha estat representat a Huelva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − seis =