Una guia sobre la formació professional bàsica de Canals orientarà als joves sobre l’oferta educativa

L’ Ajuntament de Canals, a través de la regidoria d’Educació, i amb la col·laboració dels set alumnes de la Formació Professional Bàsica d’Arts Gràfiques del col·legi parroquial Sant Antoni Abat de la localitat i la coordinació dels professors Carles Roca i Amaranta Tortosa, està treballant en una publicació digital i física amb les ofertes formatives reglades existents als centres de secundària de Canals.

Baix el títol “FPB: Això què és?”, la publicació pretén ser un itinerari alternatiu de formació per a joves a partir de 15 anys amb el que aconseguir un futur professional adequat a les seues inquietuds i capacitats sense haver de marxar fora.

Entre els estudis proposats destaca Tèxtil, Arts Gràfiques, Administració, Estètica i Informàtica. Cicles que s’ofereixen tant al centre de Sant Antoni Abat com a l’IES Francesc Gil i Sivera Font. El treball també inclourà un diagrama per ajudar a buscar la Formació Professional Bàsica que millor s’ajuste als interessos de l’alumne així com informació detallada d’on matricular-se i com és el curs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cinco =