Una dona mata a la seva mare en el domicili familiar d’Alcoi

Una dona de 42 anys ha matat suposadament sa mare, de 65, en el domicili familiar d’Alcoi (Alacant), on la víctima ha estat trobada sense vida en el matí d’aquest dimarts, amb diverses ferides incís-contuses a l’altura del pit i un cinturó lligat en el coll, entre altres lesions.

D’acord amb la Policia Nacional, citada per l’agència Efe, el 112 ha rebut una trucada d’avís i, després d’acudir una dotació policial a l’habitatge, la mateixa filla ha obert voluntàriament la porta als agents i ha manifestat ser l’autora dels fets.

Després de trobar a la dona morta, s’ha activat el protocol de delictes violents per a preservar l’escenari del crim fins a l’arribada de la comissió judicial i el mèdic forense, així com dels especialistes de la Policia Científica.

Una altra de les filles de la morta, que no es trobava en el lloc dels fets, va ser qui va alertar a la Policia. En la seva crida, va afirmar que la seva germana, que pel que sembla té problemes psicològics i residia temporalment amb la mare, l’havia matat després d’una discussió a l’interior de l’habitatge.

Font:EFE

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + 11 =