Un home armat s’atrinxera en un habitatge amb ostatges a Alzira

Un home s’ha atrinxerat en una vivenda d’Alzira, situada en una zona residencial pegada al nucli urbà, coneguda com a Torretxó.

L’home, que es troba armat, és un agent de la Policia Nacional retirat o jubilat i entre els ostatges està la seua exdona, de la qual es troba en tràmits de separació.

Segons han informat fonts de la Policia Nacional, l’home ha pres la decisió d’atrinxerar-se i prendre ostatges en el moment en què la seua exdona ha acudit a l’habitatge amb una persona d’una agència immobiliària, pel que sembla amb el propòsit de taxar el pis o mostrar-lo a tercers.

Encara que la xifra exacta d’ostatges no ha sigut precisada, se sap que inicialment estava retingut el fill de la seua exdona i posteriorment l’ha deixat eixir de l’habitatge. Les mateixes fonts han indicat que s’han escoltat tres o quatre detonacions.

En la zona es troba ja personal dels Grups Operatius Especials de Seguretat (GOES) que tenen seu a València i que han partit immediatament des de la caserna de Sapadors, però també s’ha sol·licitat el suport del Grup Especial d’Operacions.

No hay comentarios

Dejar respuesta