Un antivacunes insulta a través de les xarxes socials a tres infermeres de Xàtiva per vacunar als xiquets

El Col·legi d’Infermeria de València ha condemnat els insults i agressions verbals abocades contra infermeres per fer el seu treball de vacunació contra la covid, la majoria d’ells a través de les xarxes socials i pels quals els serveis jurídics de l’entitat estudien accions legals. Segons ha informat l’entitat col·legial en un comunicat, aquests “atacs” solen ser “indiscriminats i amb l’únic objectiu d’enterbolir la bona imatge de les/us infermeres/us i la seua abnegada labor durant la pandèmia de Covid-19”.

S’ha assenyalat que l’últim episodi l’ha protagonitzat una persona ‘antivacunes’ que ha pujat en diverses xarxes socials la fotografia de tres infermeres i una metgessa en la qual els acusa de ser “assassines” i d’estar “inoculant verí” en un col·legi de Xàtiva.

L’organització col·legial ha expressat la seua “condemna” i “absolut rebuig a la difusió de mentides i faules per part de persones que utilitzen les xarxes socials intentant desprestigiar la professionalitat de les/us infermeres/us”. Amb això, segons lamenta, tracten de “sembrar la por i el desconcert entre la població i sense cap mena de dada o prova que avale aquests comentaris, com la falsedat que les/us infermeres/us eren els qui decidien el llistat de persones que s’immunitza cada dia”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 5 =