Últimes entrades per a gaudir de «Muerte de un Viajante» amb Imanol Arias aquest dissabte al Gran Teatre de Xàtiva

Es tracta d’una de les obres més mítiques d’Arthur Miller, publicada l’any 1949 i per la qual va aconseguir el prestigiós premi Pulitzer

Xàtiva,1 de juny de 2022.- El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest dissabte a les 20:30 l’obra teatral «Muerte de un viajante» protagonitzada pel conegut actor Imanol Arias, en una adaptació de l’obra teatral d’Arhur Miller publicada l’any 1949, la qual el va portar a guanyar el prestigiós premi Pulitzer.

Willy Loman és un viatjant de comerç que ha entregat tot el seu esforç i la seua carrera professional a l’empresa per a la qual treballa. El seu únic objectiu és donar-li una vida millor a la seua família, la seua dona i els seus dos fills. Treballador infatigable, ara, amb seixanta tres anys, exhaust i esgotat, veu com la seua posició a l’empresa, però també la seua vida, trontolla. A mesura que es compliquen els esdeveniments i els somnis s’esvaeixen, tot es precipita cap a un final tràgic al qual el vençut viatjant sembla inexorablement abocat.

L’espectacle versa sobre la crueltat d’un capitalisme salvatge en el qual l’ésser humà sols val el que és capaç de produir, la frustració pels somnis no complits, la incapacitat de pares i fills per a expressar la seua estima, les complexes relacions de parella i la necessitat de triomfar i de ser acceptat pels demés. Una demolidora reflexió sobre l’ésser humà que, com a bon clàssic, resulta tan actual hui com quan es va escriure a mitjans del segle passat.

Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes), i es troben pràcticament exhaurides.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =