Últim dia de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019 amb l’espectacle de cloenda «Pedalant cap al cel»

Hui dimarts 20 d’agost, la Fira de Xàtiva tancarà amb el seu sext i últim dia. Aquest any, la tradició xativina ha aconseguit realitzar als seus voltants més de 100 actes de tot tipus destinats a tots els públics.

Aquest últim dia començarà a les 10 hores amb tallers de manualitats infantils i pinta cares pensats per a practicar l’anglès a l’espai de promoció Dóna’t a Conèixer. Després, a les 13 hores hi haurà animació musical a la Fira amb la Colla de Dolçaines i Percussió La Socarrà al Reial de la Fira. I a les 14 hores es dispararà la mascletà preparada per Hnos. Caballer al Jardí de la Pau.
Per altra banda, a les 12 hores començarà el repartiment de condiments, i a les 13 hores s’iniciarà la festa de les paelles patrocinada per Family Cash, Midia Center i Aigua la Serreta. Al Pàrquing del Pavelló Voleibol, on es farà la festa, hi haurà una instal·lació Punt Violeta per donar suport i informació a tota persona que ho requerisca. El fi de festa s’efectuarà de la mà del grup Stolen & Brass.

Ja per la vesprada, a les 19.30 hores es realitzarà el teatre infantil i familiar «El rock també es cosa de xiquets», un musical produït per Rochi producciones a la Plaça del Mercat. Mitja hora després començarà la 19ª edició del concurs internacional de bevedors d’orxata amb fartons organitzat per Xococap S.L. al Reial de la Fira.

Per últim, a les 23 hores s’iniciarà l’acte de cloenda de la Fira d’Agost 2019 amb l’acomiadament de Laura Vidal Martí i la seua Cort d’Honor. Aquesta cloenda vindrà acompanyada per l’espectacle «Pedalant cap al cel», un espectacle de carrer complex en l’apartat tècnic per la gran envergadura del mateix i brillant en contingut on diversos àngels transitaran pel complicat equilibri entre la terra i el cel. Aquest espectacle, el més lluminós i artístic produït per Theater Tol amb més de 20 anys d’experiència, és una mescla molt rica d’imatges cinematogràfiques, llums, música, dansa i teatre on projecten diferents sensacions, ritmes i colors que el públic percep de diferent manera. L’esdeveniment al Camp de Futbol Murta, al qual es podrà accedir fins una hora abans de l’inici, serà d’entrada gratuïta i accessible per a persones sordes (ILSE).

Després d’aquest espectacle i per tancar una edició més de la Fira d’Agost de Xàtiva, hi haurà un Castell de Focs artificials Piromusical disparat per Pirotècnia Caballer als Voltants del Camp Fútbol la Murta.


Llega el último día de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019 con el espectáculo de cierre «Pedaleando hacia el cielo»

Hoy martes 20 de agosto, la Fira de Xàtiva cerrará con su sexto y último día. Este año, la tradición setabense ha conseguido realizar a sus alrededores más de 100 actos de todo tipos destinados a todos los públicos.

Este último día empezará a las 10 horas con talleres de manualidades infantiles y pinta caras pensados para practicar el inglés en el espacio de promoción Dóna’t a Conèixer. Después, a las 13 horas habrá animación musical en la Fira con la Colla de Dolçaines i Percussió La Socarrà al Real de la Fira. Y a las 14 horas se disparará la mascletà preparada por Hnos. Caballer en el Jardín de la Paz.

Por otro lado, a las 12 horas empezará el reparto de condimentos, y a las 13 horas se iniciará la fiesta de las paellas patrocinada por Family Cash, Midia Center y Agua la Serreta. Al Parking del Pabellón Voleibol, donde se hará la fiesta, habrá una instalación Punto Violeta para dar apoyo e información a toda persona que lo requiera. El fin de fiesta se efectuará de la mano del grupo Stolen & Brass.

Ya por la tarde, a las 19.30 horas se realizará el teatro infantil y familiar «El rock també es cosa de xiquets», un musical producido por Rochi producciones en la Plaza del Mercado. Media hora después empezará la 19ª edición del concurso internacional de bebedores de horchata con fartons organizado por Xococap S.L. en el Real de la Feria.

Por último, a las 23 horas se iniciará el acto de cierre de la Fira d’Agost 2019 con el adiós de Laura Vidal Martí y su Corte de Honor. Este cierre vendrá acompañado por el espectáculo «Pedaleando hacia el cielo», un espectáculo de calle complejo en el apartado técnico por la gran envergadura del mismo y brillante en contenido donde varios ángeles transitarán por el complicado equilibrio entre la tierra y el cielo. Este espectáculo, el más luminoso y artístico producido por Theater Tol con más de 20 años de experiencia, es una mezcla muy rica de imágenes cinematográficas, luces, música, danza y teatro donde proyectan diferentes sensaciones, ritmos y colores que el público percibe de diferente manera. El acontecimiento en el Campo de Fútbol Murta, al cual se podrá acceder hasta una hora antes del inicio, será de entrada gratuita y accesible para personas sordas (ILSE).
Después de este espectáculo y para cerrar una edición más de la Fira d’Agost de Xàtiva, habrá un Castillo de Fuegos artificiales Piromusical disparado por Pirotecnia Caballer en los alrededores del Campo de Fútbol Murta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez − seis =