Tyrius Xàtiva posa en marxa el primer “Teatre Intergeneracional Inclusiu”

La Obra Social de la Fundació La Caixa se interessa pel projecte i col.labora amb Tyrius en la seua financiació.

L’Associació de les Ames de Casa i Consumidors Tyrius de Xàtiva, portará a terme el projecte “Teatre Intergeneracional Inclusiu” amb la participació de 12 xiquets i xiquetes del Centre de Dia La Inmaculada de las Hijas de la Caridad i 12 Tyrius.
Un dels objetius generals es el intercanvi de procesos educatius, formatius i artístics per a estos col.lectius, sempre seguint la ideología de la inclusió social. I, com a objetius específics es treballará en l’autoestima, identitat, emocions, inclusió, creativitat, espontaneitat, cohesió grupal e intergeneracional.
En aquest projecte contem amb profesionals amb una gran experiència en el teatre i dins d’aquest amb xiquets, Victor Manuel Torres Herrero.
Tendría una durada de 8 mesos desde Octubre de 2018 fins Juny de 2019.

“El finançament de la Obra Social de la Fundació La Caixa permet fer realitat el proposit d’aquesta Junta Directiva, fer realitat el Projecte del Teatre Intergeneracional Inclusiu, on, desde el respecte, fem una mescla de dos col.lectius amb un fi comú, els sentiments, per mediació del teatre”, ha manifestat la Presidenta de l’Associació de les Ames de Casa i Consumidors Tyrius de Xàtiva, Reme Sinisterra.

No hay comentarios

Dejar respuesta