Turisme La Costera posa en marxa una gimcana turística

La informació de l’activitat està situada en els punts d’interès dels municipis mancomunats.

La Mancomunitat La Costera aposta per les noves tecnologies i per la innovació a través d’un itinerari turístic pels punts més emblemàtics del territori, concretament en els municipis de Barxeta, EL Genovés – Llocnou d’En Fenollet,  La Granja-Vallés- Novetlè, Xàtiva, La Llosa de Ranes, Rotglà i Corberà – Llanera de Ranes, l’Alcúdia de Crespins, Montesa, Vallada, Moixent, La Font de la Figuera i Torrella -Cerdà.

Es tracta d’un recorregut a peu per aquests municipis en els quals el visitant, a través d’un codi QR, accedeix a la gimcana per a, de forma entretinguda i lúdica, conèixer els punts més emblemàtics del territori. Com a novetat, també es pot accedir a una visita virtual per aquells museus que es troben tancats.

La ruta és independent i s’avança a mesura que es resolguen les preguntes i/ o endevinalles del lloc visitat. Aquesta peculiar activitat turística està adaptada al turisme familiar.

Per a gaudir de l’experiència, gratuïta per a tot el públic, no és necessari fer reserves ni formar grups i està disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. El visitant podrà accedir a la gimcana escanejant els codis QR dels cartells situats en punts estratègics.

No hay comentarios

Dejar respuesta