Turisme La Costera continua amb les activitats de la I Mostra Gastronòmica de la Costera amb 4 rutes

  • Les rutes es celebraran el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre i uniran el patrimoni cultural i artístic amb el gastronòmic

Aquest cap de setmana Turisme La Costera ha organitzat quatre rutes gastronòmiques que coincidiran amb el segon cap de setmana de la Mostra Gastronòmica de La Costera.

L’objectiu de les rutes és enllaçar els diferents tipus de turisme presents a la comarca i mostrar el patrimoni existent des de diferents perspectives amb el fil conductor de la gastronomia i els productes de qualitat de La Costera.

Aquestes eixides aprofitaran el treball que durant tres anys ha desenvolupat Turisme la Costera amb rutes, guies i altres publicacions i seran la continuació d’aquest esforç. S’han previst un total de quatre eixides gratuïtes que seguiran el següent programa:

22 d’octubre Visita guiada a l’Horta de Xàtiva i el patrimoni gastronòmic de la ciutat i Visita guiada a Vallada i la Fira Gastronòmica.

23 d’octubre Visita guiada a l’Horta de Xàtiva i el patrimoni gastronòmic de la ciutat (repetició) i Visita guiada Els Íbers i la Cultura del Vi (Bastida de les Alcusses i la Font de la Figuera)

Cadascuna d’elles intenta reunir un element emblemàtic de la gastronomia com poden ser l’horta i l’all tendre, el secà o els paisatges del vi amb elements importants del nostre patrimoni com els museus de Xàtiva i el seu patrimoni artístic, la Bastida de les Alcusses, les Ermites de Vallada o el museu etnològic de la Font de la Figuera. A més a més, les rutes s’han concebut sense grans dificultats per facilitar la participació.

A més a més, aquest cap de setmana també continuarà l’oferta de menús amb producte i especialitats locals als restaurants participants en la ruta. A les xarxes socials de la mancomunitat es podran trobar les condicions d’inscripció i el programa detallat de cada ruta i la informació sobre els restaurants participants en la Mostra i el producte que ofereixen.

Turismo La Costera continúa con las actividades de la Y Muestra Gastronómica de la Costera con 4 rutas


  • Las rutas se celebrarán el fin de semana del 22 y 23 de octubre y unirán el patrimonio cultural y artístico con el gastronómico


Este fin de semana Turismo La Costera ha organizado cuatro rutas gastronómicas que coincidirán con el segundo fin de semana de la Muestra Gastronómica de La Costera.


El objetivo de las rutas es enlazar los diferentes tipos de turismo presentes en la comarca y mostrar el patrimonio existente desde diferentes perspectivas con el hilo conductor de la gastronomía y los productos de calidad de La Costera.


Estas salidas aprovecharán el trabajo que durante tres años ha desarrollado Turismo la Costera con rutas, guías y otras publicaciones y serán la continuación de este esfuerzo. Se han previsto un total de cuatro salidas gratuitas que seguirán el siguiente programa:


22 de octubre Visita guiada en l’Horta de Xàtiva y el patrimonio gastronómico de la ciudad y Visita guiada en Vallada y la Feria Gastronómica.

23 de octubre Visita guiada en l’Horta de Xàtiva y el patrimonio gastronómico de la ciudad (repetición) y Visita guiada Los Íbers y la Cultura del Vino (Bastida de les Alcusses y la Font de la Figuera)


Cada una de ellas intenta reunir un elemento emblemático de la gastronomía como pueden ser la huerta y el ajo tierno, el secano o los paisajes del vino con elementos importantes de nuestro patrimonio como los museos de Xàtiva y su patrimonio artístico, el Andamio de les Alcusses, las Ermitas de Vallada o el museo etnológico de la Font de la Figuera. Además, las rutas se han concebido sin grandes dificultades para facilitar la participación.

Además, este fin de semana también continuará la oferta de menús con producto y especialidades locales a los restaurantes participantes en la ruta. En las redes sociales de la mancomunidad se podrán encontrar las condiciones de inscripción y el programa detallado de cada ruta y la información sobre los restaurantes participantes en la Muestra y el producto que ofrecen.

No hay comentarios

Dejar respuesta