Troben a una dona de 84 anys desapareguda al Genovés

La unitat de Bombers Forestals ha localitzat a la dona de 84 anys desapareguda al Genovés, segons han informat des del Consorci de Bombers de València i Emergències 112 de la Comunitat Valenciana poc abans de les sis de la vesprada. La dona d’avançada edat i malalta d’Alzheimer havia desaparegut sobre les 14 hores, quan va eixir del seu domicili, situat en la partida del Mortelaret, un disseminat situat entre el nucli urbà del Genovés i la pujada al port de Benigànim.

Els bombers forestals trobaven a la dona en un bancal situat en el Camí Barxeta, un camí rural que uneix les dues localitats de la Costera, i que es troba en les proximitats de la zona on resideix la veïna, segons han explicat fonts de la Policia Local del Genovés. La dona ha sigut trobada en bon estat de salut, conscient i sense cap contratemps, encara que ha sigut traslladada en una ambulància a l’hospital de Xàtiva per a ser sotmesa a una revisió i certificar que no havia patit cap mal. La desaparició de la veïna del Genovés, de 84 anys i malalta d’Alzheimer, ha pogut resoldre’s satisfactòriament en menys de quatre hores.

La Policia Local havia sol·licitat ajuda al Centre de Coordinació d’Emergències, que havia mobilitzat a una unitat de Bombers Forestals de la GVA, una autobomba, tres dotacions de Bombers, una patrulla de la Guàrdia Civil i la Policia Local del Genovés.

No hay comentarios

Dejar respuesta