Tres esportistes del Centre Ocupacional la Costera participaran en el Torneig Internacional de Hoquei

Ali Escuriet, Quico Lapiedra i Sergio Morales competiran en equips d’Holanda, Bèlgica, Catalunya, Madrid i la Selecció Valenciana en aquest Torneig Internacional. Ali Escuriet, Quico Lapiedra i Sergio Morales, jugadores de hoquei del Centre Ocupacional La Costera, junt al tècnic Antoni Soler, participaran aquest cap de setmana a un torneig Internacional de Hoquei Plus que es disputarà a Barcelona i que està organitzat pel Real Club de Polo Barcelona.

aspromivise-jugador-2En aquet Torneig participaran els equips de Belgian Read Giants de Bèlgica, Cheese Heads d’Holanda, el Catalónia de Barcelona, el Club de Camp de Madrid, el Real Club Polo de Barcelona i la Selecció Valenciana de Hoquei. Aquest any, la selecció valenciana i després de portar ja varis anys en el seu programa de Hoquei Plus ha apostat per presentar dos equips. Un torneig que com l’any passat serà sens dubte una experiència en la que els jugadors, Quico, Sergio i Ali tindran l’oportunitat de competir amb jugadors de nivell tant nacional com internacional.

D’aquesta manera podran augmentar les seues vivències en el món del hoquei, i poder compartir moments amb els seus companys i companyes de selecció. Una vivència més per a usuaris del Centre Ocupacional de Xàtiva, en aquest cas d’àmbit internacional. L’esport és un bon mig per sonar visibilitat a tot tipus de persones, independentment de les seues capacitats i una bona mostra és el programa de hoquei plus i conseqüentment el torneig que els jugadors del Centre Ocupacional La Costera disputaran a Catalunya.

aspromivise-jugador-1Antoni Soler, un dels tècnics que acompanyen a la selecció valenciana es mostrava il·lusionat amb aquest esdeveniment, “pense que el fet que jugadors com Ali, Sergio i Quico disputen tornejos com aquestos amb altres equips i d’altres països és una mostra de les ganes que tenen de fer esport. L’esport és un recurs encertat per donar experiències i per mostrar a tots que amb el treball i il·lusió es poden aconseguir moltes coses. I aquestes experiències són vitals.

Compartir vestuari, concentració, entrenaments, preparació del campionat crea uns vincles amb els companys que de segur no acabaran en el propi campionat. Enhorabona als tres pel treball durant tot un any que es veu recompensat amb aquesta convocatòria de la selecció. Al mateix temps aquest resultat també es gràcies als seus companys. EL hoquei és un esport d’equip i com a tal els èxits són del col·lectiu. Per tant a Barcelona també estaran representats la resta de companys del centre ocupacional que participen en el programa de hoquei plus totes les setmanes”.

El Torneig es disputarà els dies 8 i 9 de desembre a Barcelona a les instal·lacions de Real Club Polo de Barcelona.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 18 =