Treballadors d’Hinojosa col·laboren com a voluntaris al’Hospital de Xàtiva i la fundació «Pequeño Deseo»

.- Aquesta acció forma part del primer programa de Voluntariat Corporatiu d’Hinojosa Embalatge Group, que s’emmarca en la seua estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.

.- Mitjançant aquestes activitats el grup es compromet amb les necessitats de les comunitats locals en les quals opera i col·labora amb elles involucrant als seus treballadors, a fi que la seua activitat tinga un impacte ambiental i social positiu.

En el marc del seu 75 aniversari, Hinojosa Embalatge Group ha iniciat el seu primer programa de Voluntariat Corporatiu, mitjançant el qual implica els seus treballadors directament en l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.

En aquest context, Hinojosa Embalatge Xàtiva ha estat una de les primeres plantes del grup a dur a terme diferents accions en favor del benestar de la comunitat. Una d’aquestes activitats ha culminat amb èxit durant el mes de novembre: l’elaboració de 8 kits de superpoders per a nens ingressats a l’Hospital de Xàtiva.

Es tracta d’una col·laboració amb la Fundació Pequeño Deseo, que des de fa anys acompanya a nens i nenes amb malalties greus fent realitat el seu somnis i brindant-los suport emocional.

Van ser 16 voluntaris de la fàbrica els que es van inscriure per a elaborar amb les seues pròpies mans aquests kits i animar als menors en el seu procés de batallar les seues malalties. Cada pack, les caixes del qual han estat dissenyades i elaborades per Hinojosa per a la fundació, contenia una capa, un antifaç, dos braçalets, un senyal per al llit, un senyal per a la porta i un cobreix degotador, a fi de convertir als nens en els veritables herois que són.

D’aquesta manera, els voluntaris van poder connectar amb les necessitats de la seua pròpia comunitat, contribuint a agregar valor en la societat a través de la companyia, generant un impacte positiu. Donat l’èxit d’aquesta activitat, Hinojosa Embalatge Xàtiva està explorant continuar elaborant kits per a més nens en altres hospitals pròxims a la seua planta.

Fins avui, la Fundació Pequeño Deseo havia estat utilitzant caixes de pizza per al lliurament d’aquests kits. Fruit de la col·laboració amb Hinojosa, ara es realitzen en caixes especialment dissenyades i fabricades amb el propòsit de lliurar-les-hi als nens hospitalitzats.

Anant més enllà de l’acció puntual amb l’Hospital de Xátiva, Hinojosa elaborarà 500 caixes addicionals que es destinaran als kits que rebran els nens subscrits al programa de la Fundació Petit Desig en 12 hospitals d’Espanya durant 2023.

Voluntariat continu

Fins avui s’han inscrit un total de 28 voluntaris per a les activitats en la planta d’embalatge. A més de la iniciativa realitzada amb la Fundació Pequeño Deseo, s’estan desenvolupant altres 3 accions de voluntariat amb la Creu Roja:

Recollida d’aliments: empleats d’Hinojosa Embalatge Xàtiva amb llicència de conduir disposen del seu temps per a dedicar-se de manera diària a la recollida d’aliments en supermercats i lliurar el donat a famílies en situació de risc.

Reforç escolar: els voluntaris dediquen 2 hores setmanals per a ajudar a nens amb necessitat de reforç escolar en diferents matèries en les instal·lacions de la Creu Roja, ajudant-los amb l’elaboració dels deures i activitats escolars que pogueren necessitar.

Suport en tasques administratives: les ONGs solen necessitar mans addicionals per a dur a terme les tasques del dia a dia. Treballadors de la fàbrica han disposat del seu talent i temps per a col·laborar amb labors administratives que puga requerir la institució.

Mitjançant aquestes activitats el grup es compromet amb les necessitats de les comunitats locals en les quals opera i col·labora amb elles involucrant als seus treballadors, a fi que la seua activitat tinga un impacte ambiental i social positiu.

Així mateix, potencia el desenvolupament dels seus treballadors mitjançant la posada en pràctica la capacitat d’innovació enfront de desafiaments puntuals, l’adaptació al canvi, el lideratge i el treball en equip en contextos complementaris als laborals.

No hay comentarios

Dejar respuesta