El trànsit i l’aparcament, principals preocupacions per als veïns de Xàtiva

Dissabte passat va tenir lloc l’Assemblea ciutadana trimestral que organitza Esquerra Unida on es va respondre a més de cinquanta preguntes de la ciutadania sobre diversos temes de la gestió municipal.

Entre els temes que mostraren més preocupació figura la problemàtica del trànsit i les dificultats d’aparcament. També les obres i millores al nucli antic de la ciutat així com la problemàtica econòmica de l’Ajuntament i les dificultats d’ocupació dels joves, entre d’altres.

Davant diverses preguntes sobre la conversió en zona de vianants del nucli antic, el portaveu del Grupo Municipal d’Esquerra Unida i regidor de mobilitat Miquel Lorente, va dir que “fins que no tinguem un estudi ben fet, amb enquestes, participació de la gent, comerciants i partits polítics no anem a fer cap acció”.

Altra de les temàtiques més preguntades va ser el transit rodat i aparcaments on Lorente va explicar les dificultats i el treball que està fent-se. Així el Regidor va avançar que el nou contracte amb l’empresa de la zona blava va a suposar un 30% menys de places blaves, sobretot les ubicades en zones no específicament comercials i a més oferirà també la gratuïtat els dissabtes de vesprada i setmana de Falles i Fira. Pel que fa als aparcaments Lorente va deixar clar que no tots són de titularitat municipal i per tant existeix la dificultat afegida quant a la gestió. Així i tot va avançar que a curt termini l’aparcament de la Glorieta i el de RENFE, ambdòs de gestió privada, oferiran la primera hora d’aparcament gratuïta fomentant així el seu ús per a curta estada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + nueve =