El proper 21 de febrer, un total de 20 restaurants de tota Espanya competiran per alçar-se amb algun dels premis de la segona edició del concurs gastronòmic «L’all tendre de la terra al plat», que se convoca amb motiu de FirAll 2018.

El saló de banquets Lluna Events albergarà la celebració d’aquest concurs gastronòmic on competiran 20 establiments de restauració seleccionats entre els aproximadament 150 que havien sol·licitat participar. Cadascun d’ells haurà de sotmetre a la deliberació del jurat un plat que podrà ser un primer plat, un segon o un postre, amb la condició obligatòria de que totes les receptes han de tenir com a ingredient a l’all tendre de Xàtiva.

Firall-6-diaridigital.esAl voltant de les 15 hores del dia 21 de febrer està previst que el jurat qualificador emeta el seu veredicte. Aquest jurat estarà format per membres triats entre caps de cuina i representants del món de la gastronomia, així com personalitats reconegudes en altres camps socials.

Els premis en metàl·lic del concurs seran de 1.000 euros, 500 euros i 250 euros per als tres primers classificats i un altre de 250 euros per al plat més innovador.

El concurs gastronòmic FirAll 2018, tal com expressa el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, «pretén complir amb objectius com enfortir el desenvolupament de la gastronomia de Xàtiva, promoure i fomentar les bondats de l’all tendre i promoure Xàtiva en els àmbits del turisme i la gastronomia tradicional».

A més a més, durant el cap de setmana de celebració de FirAll 2018, 14 restaurants de la ciutat oferiran menús especials amb l’all tendre com a protagonista.

No hay comentarios

Dejar respuesta