II Concurs de Pasdobles Fallers de Xàtiva

El concert tindrà lloc hui diumenge, a les 18 hores, al Gran Teatre. Les entrades, a un preu de 5 euros.

En el concert, s’interpretaran els quatre pasdobles finalistes, que porten per lema “Xàtiva reina i fallera”, “María Jiménez”, “Xàtiva en falles” i “Esmorzar de Fira”, a més d’altres conegudes peces d’aquest repertori festiu. El jurat del concurs està format per David Penadés Fasanar, Francisco Moral Ferri i Paco Sánchez Roca.

Aquests quatre pasdobles escollits seran interpretats per la Societat Musical “La Primitiva Setabense” de Xàtiva. La decisió del jurat tindrà lloc en finalitzar l’acte.

S’estableixen dos primers premis. El primer d’ells serà titulat amb el nom de la Fallera Major de Xàtiva, Andrea Torres, i el segon primer premi, amb el nom de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Nerea Serrano. El primer dels premis serà concedit pel jurat seleccionat per a tal finalitat, mentre que el segon dels premis serà seleccionat mitjançant votació popular, pel públic assistent a l’acte.

En cas que tots dos veredictes coincidisquen a recaure sobre el mateix pasdoble, serà el jurat seleccionat qui decidisca.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 1 =