Tot preparat per a l’inici de la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023

La Secció d’Orientació del CAX ha organitzat la Lliga Escolar Local de l’Esport d’Orientació 2022/2023 pertal de promocionar aquest esport entre la gent més jove. Durant el curs escolar es realitzaran 4 proves en diferents localitzacions de Xàtiva, on es podran practicar activitats del Go4orienteering i Correlí i completar recorreguts d’orientació curts i llargs.

La primera prova serà el dissabte 3 de desembre que se celebrarà en el CEP Gozalbes Vera i Jardí de la Pau, a partir de les 10 h. fins a les 12 h. Les inscripcions, que són gratuïtes, es podran realitzar a través d’un formulari que cal escanejar del QR del cartell abans del dijous 1 de desembre a les 23:59 h.

Aquesta lliga està reconeguda per la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV) i poden participar xiquetes i xiquets de les categories incloses en els Jocs Esportius de la CV, des de Pre-benjamins (nascuts en 2016) fins a Juvenils (nascuts en 2005).

Trofeu Ciutat de Cehegín – 14/15 LACV i 9/10 LSE

El passat cap de setmana del 26 i 27 de novembre es van disputar a Cehegín (Múrcia) les proves d’orientació que corresponien a la 14ª i 15ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i a la 9ª i 10ª prova de la Lliga del Sud-Est (LSE) i van estar organitzades pels clubs Quipar-O i Totana-O. El CAX Orientació va participar en les dues proves malgrat ser un desplaçament molt llunyà.

Les dues proves se celebraren en la Serra del Burete de Cehegín i els orientadors es  va trobar en una cursa on la velocitat era alta però que necessitava una lectura precisa d’elements de roca, on els recorreguts comptàvem amb abundants canvis de direcció la qual cosa obligava a mantenir la concentració en tot moment.

            Els resultats per al CAX Orientació han estat força positius ja que en la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) el club ha pogut mantenir la 8ª posició amb un total de 4.279’52 punts. En la cursa de Mitja Distància del dissabte, Pepe Prats arribava en la 22ª posició en M-35 i Paco Benito en la 28ª lloc en M-21B. Millors resultats s’aconseguien en la prova de Llarga distància el diumenge, on Domi Fraile aconseguia la 2ª plaça en F-21B; Paco Aragón la 6ª posició en M-45; Pepe Prats, en M-35, la 24ª i Paco Benito finalitzava  en la 30ª posició en M-21B.  

Amb aquesta prova de Cehegín, la Lliga del Sud-Est (LSE) ha finalitzat i el CAX Orientació ha sumat un total de 1.646’96 punts i ha ocupat la 24ª posició en la taula d’un total de 38 equips. En la classificació individual, cal destacar el 12é lloc de Domi Fraile en F-21B i d’Oscar Barbera en M-21A.

PROPERES CURSES LACV / LSE

La LACV tancarà la temporada 2022 amb la 16ª i 17ª proves que se celebraran a terres alacantines. El dissabte 10 de desembre,  Mutxamel acollirà el Campionat Autonòmic de Distància Llarga i el diumenge 11 finalitzarà la temporada a Aigües amb una prova de Mitja Distància.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 8 =