El departament de Promoció Lingüística reparteix cartes de Nadal a l’alumnat de Xàtiva

 L’Ajuntament de Xàtiva, departament de Promoció Lingüística a organitzat la campanya de repartiment de cartes de Nadal a l’alumnat d’Infantil i de Primària dels centres educatius de Xàtiva. Els xiquets i xiquetes portaran la carta a casa i així, juntament amb la família, podran demanar totes les coses que desitgen tant al Pare Noel com als Reis Mags.

El departament vol promocionar promoció el valencià entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva i les seues famílies. La intenció és que els infants i les seues famílies escriguen en valencià les cartes de Nadal.

El full inclou dues cartes, una per al Pare Noel i una altra per als Reis Mags. Les cartes contenen imatges amb noms de regals escrits en valencià, com ara: ninapeluixvideoconsolarobapilota… Les dues cartes es poden separar fàcilment pel centre del full gràcies a una microperforació, de manera que cada carta vaja a la destinació correcta. S’han repartit més de 3.500 cartes.

Es tracta d’una iniciativa que pretén estimular l’ús del valencià en unes dates tan assenyalades per als nostres fills i filles, i per a la família en conjunt. La intenció de l’Ajuntament de Xàtiva és repetir aquesta campanya els pròxims anys ja que la promoció social del valencià és una prioritat per a aquesta administració.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − 4 =