Tot a punt per a la Fira del canvi

A menys de dos dies per a la inauguració oficial de la Fira d’Agost de Xàtiva 2017 la ciutat ja ha canviat per complet el seu aspecte.

Els firers han envaït els carrers del municipi amb les seues parades repletes d’articles tradicionals com ventalls i garrots que com tots els anys conviuen amb altre tipus de productes «més moderns» i els llocs de venda de menjar.

Però la de 2017 serà una Fira que suposarà un punt d’inflexió ja que sempre serà recordada per tots els canvis introduïts per l’equip de govern.

Una de les principals modificacions és el fet de que enguany les parades estaran ubicades a la carretera, el que fins el moment era el tradicional Reial de la Fira. Aquesta modificació, sumada a la sectorització per la que s’aposta, ha generat que alguns punts de venda canvien la seua ubicació el que ha produït una gran expectació. De fet, la majoria dels firers, tal i com ha pogut conèixer aquest diari, prefereixen esperar a la finalització de la Fira per tal de valorar els canvis duts a terme.

real-de-la-fira-diaridigital.es

Per la seua banda, els veïns també esperen amb molta curiositat la imatge final que presentarà enguany la Fira d’Agost per decidir quins canvis han estat encertats i quins no. de moment, el trasllat dels xiringuitos de les Falles al Jardí del Bes i la nova ubicació de les parades i de les atraccions són els aspectes que més incertesa estan causant.

puestos-feria-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta