Torrent F 8 i Alzira F 11, guanyen el primer torneig femení organitzat pel Ciutat de Xàtiva CFB

El dissabte 4 de gener de 2020, es van disputar els dos Tornejos de Futbol-8 i Futbol-11 Femeni, organitzat pel Ciutat de Xàtiva CFB.

6 equips en categoria F-8 Benjami-Alevi i 4 equips en la categoria f-11 Infantil-Cadet, han estat els que han disputat aquest torneig el primer mati de dissabte de 2020. Els partits han estat molt emocionants i molt ben disputats, els quals, han fet gaudir i molt al nombrós número d’aficionats i familiars que han tingut el gust de baixat al Paquito Coloma.

CD-MONTE-SION-CAMPIONES-F8En la categoria de F-8 l’equip vencedor del Torneig ha estat el CD Monte Sión de Torrent que en el partit definitiu ha empatat 1-1 contra l’Ontinyent, tot i l’empat li era suficient als de Torrent per qué portaven 12 punts a la classificació, per els 10 que portava el CD SB Ontinyent. El Ciutat de Xàtiva CFB, entrenat per Alba Revert a fet un gran paper sent les terceres classificades, seguides del CF Simat, Ciutat d’Alzira FB i el CF Sporting Xirivella.

Mentres es disputaven els partits, tant al camp de F-11 com al de F-8, s’han rifat nombrosos objectes obsequi de distints establiments esportius, papereries i de tot tipus de Xàtiva.

CIUTAT-D-ALZIRA-CAMPIONES-F11Al Torneig de F-11 l’equip campió ha estat el Ciutat d’Alzira FB, que ha guanyat 3-0 a la UE l’Alcudia, ha empatat 2-2 contra el CD SB Ontinyent i en el partit definitiu ha vençut per 1-0 al Ciutat de Xàtiva CFB, entrenat pel jugador del CD Olímpic Jefrei.

A la fi, el Ciutat d’Alzira FB campiones, SB Ontinyent segones, seguides de l’Alcudia i Ciutat de Xàtiva empatades a tres punts.

El president de l’Escola de Futbol de Xàtiva, Pepe Bernabeu, acompanyat de l’entrenadora i una de les coordinadores del Torneig Alba Revert i Pablo Viqueira, han lliurat els trofeus a tots els equips, tancant una matinal de futbol molt vistosa i que ha agradat a tot el mon.

CD-SB-ONTINYENT-SUBCAMPIONES-F11

CD-SB-ONTINYENT-SUBCAMPIONES-F8
CXCFB-BEN-ALEV-TERCERES-AL-TORNEIG
CXCFB-INF-CAD

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + 6 =