Torna l’assemblea ciutadana d’Esquerra Unida Xàtiva

Com cada trimestre, el col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva torna al carrer per a escoltar preguntes, crítiques i suggeriments de veïns i veïnes de la ciutat. Els cinc membres d’EU a l’ajuntament amb responsabilitat de govern respondran als assistents i explicaran la seua gestió durant els últims mesos.

L’Assemblea ciutadana compta des dels seus inicis amb una gran acceptació veïnal doncs és a un lloc públic i obert com el carrer on qualsevol pot prendre la paraula i adreçar-se verbalment o per escrit als responsables municipals per a dir la seua.

L’acte s’obrirà com és habitual, amb un breu recull d’aquells projectes o activitats que cadascuna de les regidories que ostenta Esquerra Unida està duent endavant aquests dies. Després s’obrirà el torn de preguntes del públic de forma lliure pel que fa a la temàtica.

Des del col.lectiu es convida una vegada més a participar en aquesta assemblea en la qual s’explicarà també el procés de pressupostos participatius que ha organitzat l’Ajuntament de Xàtiva i per delegació la regidoria de participació ciutadana de la qual és responsable Miquel Alcocel d’Esquerra Unida Xàtiva.

Aquest acte d’Esquerra Unida tindrà lloc a la Plaça Sant Francesc, el dissabte que ve dia 11 a partir de les 7 de la vesprada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 5 =