Tendes, cultura, música i sabor fins la matinada a la Nit Oberta d’Ontinyent

Els comerços IN d’Ontinyent obriran la nit d’aquest dissabte 1 d’octubre fins a la matinada. Serà amb motiu d’una nova edició la «Nit Oberta», una vetlada organitzada per Comerç In i l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial urbana, i dins la qual veïns i visitats podran gaudir de comerç, gastronomia, música i cultura als carrers des de les 21.00h i fins a la 01.00 de la matinada.

La nit d’activitats començarà a les 21:00 hores amb una pluja de confetti amb premis per a xiquets i majors, així com l’obertura d’un castell inflable al carrer Major i la instal•lació en Martinez Valls d’un “punt de sabor” servit pel Forn L’Ermiteta, en el qual se serviran sopars a preus populars, a més d’una zona de jocs on els xiquets podran gaudir mentre els seus pares participen en la Nit Oberta..

Els més de 30 comerços participants oferiran productes de temporada al 20% de descompte, i en cadascun d’ells, l’anomenat “Producte de la Nit”, un producte al 40%, a més d’una zona outlet amb descomptes de més del 50%. A això cal sumar, l’incentiu del sorteig de 20 premis de 20€ entre les 22.00 i les 23.30 hores, que se sumaran instantàniament a la targeta In del guanyador que haurà de consumir durant la mateixa Nit Oberta. Entre les activitats més curioses de les tendes es troben un taller amb diferents maneres de portar un mocador en “Bolsos y Complementos Helena”, el “Club del chiste” en Ikebana, una degustació de suc Vital d’Àloe en “Alimenta”, un deejay en directe en Opticas Claravisión i degustació de licors i dolços autoctons en Folgado Joyero.

El recorregut comercial estarà amenitzat durant aquestes quatre hores per música ambiental, i la sala d’exposicions de Caixa Ontinyent oferirà des de les 21.00h fins a les 01.00h la possibilitat de visitar les seues instal•lacions de manera gratuïta i gaudir de l’exposició de Manola Reig “Et parlaré de mi”.

No hay comentarios

Dejar respuesta