‘Tasta la Font’, la primera mostra gastronòmica i del vi arriba a La Font de la Figuera

La Font de la Figuera, referent per la qualitat dels seus embotits, pastes i vins, serà el seu millor aparador el proper dissabte 15 d’octubre a la I Mostra Gastronòmica i de Vi ‘Tasta la Font’.

Malgrat que la mostra oferirà degustació en viu de productes locals també s’integrarà l’artesania i l’art, per tal d’ampliar el ventall d’oferta de cara al visitant. A més, els maridatges de vi i oli permetran descobrir als visitants l’essència del producte local, ja que «tot girarà al voltant de la nostra producció més típica i autòctona», tal i com ha informat la regidora de Turisme, Puri Lluch.

La Mostra, que s’emplaçarà a la replaceta de l’església, també albergarà música i serà inaugurada pel grup local «La trifàsica» i l’humorista de Sueca, Eugeni Alemany, i comptarà amb l’actuació «LevelBand». A més, «tot aquell que ho desitge podrà aprofitar per visitar els atractius turístics més sol•licitats, com són el Museu Històric Etnològic o el retaule del pintor Joan de Joanes, en el temple parroquial», detalla Lluch.

No hay comentarios

Dejar respuesta