El Taller d’Ocupació Torreó IV de Canals comença la selecció de candidats

El Taller d’Ocupació «Torreó IV», aprovat recentment a Canals pel Servef, comença amb la selecció dels candidats per a participar en el projecte.

Aquest programa formatiu-ocupacional impartirà els Certificats Professionals en «Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes» i «Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbrica i fàbriques d’obra de paleta» amb la tasca laboral directament relacionada amb aquesta proposta educativa.

Al cas concret de Canals, el Taller d’Ocupació «Torreó IV» centrarà la seua activitat laboral en l’obra, ampliació i condicionament del Centre Social d’Aiacor per una part, i el manteniment dels jardins i zones verdes de Canals al Parc dels Fornets per l’altra.

«25 persones es veuran directament beneficiades, durant un any, d’aquesta ajuda convertida en programa d’ocupació i formació» ha assenyalat Ricardo Requena, Alcalde del municipi, «per no parlar de les millores que en infraestructures i serveis obtindrà el nostre poble amb el treball i l’aportació de totes elles».

No hay comentarios

Dejar respuesta