SUMA’T Canals presenta al seu equip

La nova formació política nascuda a Canals, SUMA’T, es presenta a la població aquest divendres 2 de desembre, a les 19.30 h, en Ca Don José.

En l’acte es donaran a conéixer els membres d’aquest partit polític, encapçalat pel periodista Edu Badal. «Serà una presentació propera on totes i tots podrem conversar amb els veïns i veïnes que hi vulguen apropar-se», comenta Badal.

«L’objectiu d’aquesta presentació és que els veïns i veïnes de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà posen noms i cognoms a les persones que estan darrere d’aquest projecte i que vetlen pels seus interessos», assenyala Edu Badal.

Des de la seua creació, SUMA’T ha mantingut diverses reunions amb veïns i veïnes de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà per conéixer de primera mà quines són les necessitats de cada barri per a començar a treballar. Tanmateix, l’equip de SUMA’T ha confeccionat un fullet informatiu en el qual donen unes pinzellades d’algunes de les seues propostes.

Tant Edu Badal com el seu equip estan molt il·lusionats amb aquesta presentació que donarà l’eixida cap a aquest ambiciós projecte aglutinador on ningú es quedarà fora.

No hay comentarios

Dejar respuesta