‘El somni de la seua vida’ finalitza el seu rodatge a Xàtiva

La productora Paella Productions ha finalitzat, després de cinc dies, el rodatge de «El somni de la seua vida» a la capital de la Costera amb la col·laboració de Ferran Gadea, conegut, entre altres, pel seu paper a la televisiva ‘Alqueria Blanca’.

cortometraje-diaridigital.es8Segons ha explicat el seu director «el rodatge ha anat molt avançat a pesar de la calor i la celebració de la Fira d’Agost».

Durant la seua última jornada, els membres de l’equip han gravat diverses escenes en els llocs més emblemàtics de la ciutat així com en el Collar de la Coloma i la plaça del Mercat. El propi Gadea ha comentat que «sempre és molt agradable tornar a Xàtiva» i sobre el projecte ha insistit en que «m’agrada molt, sobre tot el fet de que la ciutat siga un personatge més».

cortometraje-diaridigital.es7Encara que no hi ha data concreta per al seu visionat, el director del projecte calcula que en Nadal ja es podrà veure ja que ara es necessitaran al voltant de 4 mesos de postproducció.

Cal recordar que “no es tracta solament d’un curt que veurem i gaudirem en deu minuts, sino que amb aquest curt es pretén, de forma humil, donar suport a la cultura valenciana, la seua llengua i al sector audiovisual valencià, oferint l’oportunitat a un bon nombre de joves que tornen a treballar a casa després d’anys d’emigració per a trobar treball a Madrid, Barcelona i fins i tot a Londres”, expliquen els membres de l’equip.

cortometraje-diaridigital.es6El paper de Josep María serà representat per l’actor Toni Climent, conegut últimament pel seu xou “Eugenio” o les seues participacions en les sèries Isabel o Aída. Mentre que Iris Lezcano, actriu de l’Alqueria Blanca, será la co-protagonista.

La font de finançament sobre la qual se sustenta el projecte prové d’una subvenció de la Generalitat Valenciana a través de Culturarts, però per a aconseguir traure-li partit al curt una vegada rodat s’hauran d’arreplegar altres 7.000 euros, destinats íntegrament a la seua post-producció i distribució. En aquest punt, han decidit llançar-se al món del crowdfunding i totes les persones que col•laboren rebran el seu reconeixement i les recompenses corresponents a la seua aportació.

cortometraje-diaridigital.es2

cortometraje-diaridigital.es1

cortometraje-diaridigital.es3

No hay comentarios

Dejar respuesta