Som Valencians insta a l’Ajuntament de Xàtiva a obrir el dialeg en els comerçs i veïns del centre històric

La formacio nacionalista Som Valencians llamenta que els membres del tripartit que governa en coalicio l’Ajuntament de Xativa no coordinen les seues accions, i no tinguen en consideracio les opinions dels veïns i comerciants del Centre Historic.

En este sentit, des de Som Valencians, agraix al regidor d’Esquerra Unida Miquel Llorente el seu interés per dialogar en els membres de Som Valencians per a trobar solucions als problemes de Xàtiva, pero creguem que ha de ser l’Ajuntament en el seu conjunt, qui hauria d’obrir un proces de participacio a tots els veïns, i que tots els socis del tripartit hauriem de ser accesibles a escoltar les opinions de tots.

Per a Emilio M. Bonet, la conservacio del centre historic de la ciutat, i la revalorisacio d’una de les ciutats én mes historia de tota l’autonomia valenciana, s’ha de fer én el consens de tots, i primant la millora en la calitat de vida, el carácter residencial i l’activitat comerç del centre, que es lo que li dona vida a Xàtiva. Si l’Ajuntament unicament fica obstaculs, el centre sera una ciutat fantasma i els negocis del centre morirán, com es queixen els comerciants.

Per a Som Valencians, la peatonalisacio de la plaça del Mercat, s’ha fet sense consultar als afectats, i sense oferit solucions reals al transport. Gregorio Navarro afirma que Som Valencians està en contacte én els comerciants, i que lo que dessigen els veïns es poder participar en les solucions als problemes que ha creat l’Ajuntament. Explica Gregorio Navarro que hauria de fer una gran reunio en la plaça del Mercat, oberta a tots els implicats per a explicar les mides de l’Ajuntament, i escoltar les propostes dels veïns.

Som Valencians llamenta que el consistori no haja fet estudis serios de transit, i que es llimiten a prohibir i impedir la movilitat. El partit Som Valencians Xàtiva considera un erro de planificacio que la ciutat no tinga punts de carrega per a vehiculs electrics, i que no es contemple la dinamisacio de la ciutat, com s’està fent en la majoria de ciutats europees, del tamany i importancia de Xàtiva

No hay comentarios

Dejar respuesta